Wanneer is de beste reistijd om naar Réthymnon te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Réthymnon te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Réthymnon zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juni, Juli, Augustus en September
 • Réthymnon heeft droge perioden in Mei, Juni, Juli, Augustus en September
 • De koudste maanden zijn Januari en Februari
 • Augustus is de beste maand om te zwemmen

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Réthymnon een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
22%
1.3in
Februari 58°F/59°F
21%
1.3in
Maart 59°F/61°F
10%
0.7in
April 63°F/65°F
9%
0.5in
Mei 68°F/72°F
5%
0.3in
Juni 76°F/77°F
2%
0.1in
Juli 79°F/81°F
1%
0in
Augustus 79°F/83°F
1%
0in
September 76°F/79°F
6%
0.3in
Oktober 70°F/74°F
11%
0.9in
November 65°F/68°F
15%
1.1in
December 59°F/63°F
23%
1.4in

Weer en klimaat in Réthymnon

 • Van januari tot februari het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in februari en, in februari wordt 6 van de dagen regen verwacht.
 • Van maart tot april het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 63°F en, in april wordt 3 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen de maanden mei en juli het klimaat is zeer goed. De recordtemperatuur deze maand is 90°F en, in juli wordt 0 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van augustus het klimaat is heerlijk. in de ochtend is dit gemiddeld 79°F en het regent ongeveer 1% van de tijd in augustus.
 • Van september tot oktober het klimaat is perfect. Het is bijvoorbeeld 74°F als maximale temperatuur in oktober en het regent ongeveer 11% van de tijd in oktober.
 • Tussen de maanden november en december het klimaat is heerlijk. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 59°F en, in december wordt 7 van de dagen regen verwacht.

Réthymnon : RéthymnonGrafieken: temperatuur en regenval in Réthymnon

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Réthymnon: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidKaart van Kreta

Réthymnon verschijnt op de onderstaande kaart met een blauw pictogram. De andere steden of locaties op Kreta verschijnen op de kaart met een zwart pictogram. Klik op informatie over het klimaat.

Chargement en cours
Legende: Réthymnon andere locaties

Belangrijkste steden op Kreta

Bekijk de volledige lijst met steden

Verander eenheden