Wanneer is de beste reistijd om naar Penrhyn island te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Penrhyn island te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Penrhyn island zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld is het het hele jaar door heet
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari en Februari


Het weer in Penrhyn island gedurende het hele jaar

Om alle informatie over het klimaat en het weer in Penrhyn island voor een specifieke maand te krijgen, scroll naar beneden onder de tabel en kies een maand uit de tabbladen.

Maand
Januari 83°F/85°F
10.9in
Februari 83°F/85°F
12.3in
Maart 83°F/85°F
9.4in
April 85°F/85°F
6.1in
Mei 83°F/85°F
5.9in
Juni 83°F/85°F
4.9in
Juli 83°F/85°F
5.2in
Augustus 83°F/83°F
4.1in
September 83°F/83°F
4.2in
Oktober 83°F/83°F
6.3in
November 83°F/85°F
5.8in
December 83°F/85°F
6.1in

Weerdetail maand per maand in Penrhyn island
Weer en klimaat in Penrhyn island

Penrhyn island kent een tropisch regenwoudklimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Penrhyn island gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 85°F (van 83°F in september tot 85°F in april). Het regent het hele jaar door 81.2in, met een minimum van 4.1in in augustus en een maximum van 12.3in in februari.
  • Van janvier tot juin het klimaat is oké. Het is bijvoorbeeld 85°F als maximale temperatuur in juin en, in juin wordt 8 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen juillet en septembre het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 83°F en het regent ongeveer 4.2in elke maand.
  • In octobre het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. de thermometer stijgt tot en met 83°F°C en het regent ongeveer 29% van de tijd in octobre.
  • Tussen novembre en décembre het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 85°F als maximale temperatuur in décembre en, in décembre wordt 8 van de dagen regen verwacht.


Grafieken: temperatuur en regenval in Penrhyn island

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Penrhyn island: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Penrhyn island

Beste reistijd voor Cook eilanden

Chargement en cours
Legende: Penrhyn island andere locaties

Verander eenheden