Wanneer is de beste reistijd om naar Addo Elephant National Park te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Addo Elephant National Park te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • Het weer is het hele jaar goed in Addo Elephant National Park
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April en December
  • De meest regenachtige maanden zijn Februari, Maart, Juli en Oktober


Het weer in Addo Elephant National Park gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Addo Elephant National Park een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 72°F/79°F
2.3in
Februari 72°F/79°F
2.7in
Maart 70°F/79°F
2.8in
April 67°F/76°F
2.2in
Mei 63°F/74°F
1.7in
Juni 59°F/70°F
2.2in
Juli 59°F/70°F
2.8in
Augustus 59°F/70°F
2.2in
September 63°F/70°F
2.1in
Oktober 65°F/72°F
3in
November 67°F/74°F
2in
December 70°F/76°F
2.2in


Weer en klimaat in Addo Elephant National Park

Addo Elephant National Park kent een warm zeeklimaat (zonder droog seizoen en met warme zomers) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Addo Elephant National Park gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 74°F (van 70°F in juli tot 79°F in februari). Het regent het hele jaar door 28.2in, met een minimum van 1.7in in mei en een maximum van 3in in oktober.
  • Van janvier tot avril het klimaat is goed. de thermometer stijgt tot en met 76°F°C en, in avril wordt 3 van de dagen regen verwacht.
  • Van mai tot juin het klimaat is zeer goed. de thermometer stijgt tot en met 70°F°C en het regent ongeveer 2.2in elke maand.
  • Van juillet tot août het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 70°F als maximale temperatuur in août en het regent ongeveer 2.2in elke maand.
  • In septembre het klimaat is zeer goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 70°F en het regent ongeveer 10% van de tijd in septembre.
  • Van octobre tot décembre het klimaat is gunstig. De recordtemperatuur deze maand is 94°F en je kan ongeveer 2.2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Addo Elephant National Park

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Addo Elephant National Park: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Addo Elephant National Park

Chargement en cours
Legende: Addo Elephant National Park andere locaties

Verander eenheden