Weer in Zuid-Afrika in juli 2020

Onderaan, zie je de weersvoorspelling voor de maand van juli voor de meest populaire steden in Zuid-Afrika. Deze vooruitzichten zijn statistieken voor juli uit weerberichten van meer dan 10 jaar. Het percentage geeft de mogelijkheid aan om het weer vermeld te hebben.

Weerinformatie in juli

Met de frisheid van de atmosfeer en de zachte aanwezigheid van de zon, is de maand juli een favoriet als je de Zuid-Afrikaanse steden wilt ontdekken, van het oosten naar het westen en van het noorden naar het zuiden, in aangename klimatologische omstandigheden. De maand juli is een van de droogste maanden van het jaar, met als gevolg dat er veel zonnige dagen zijn.

Johannesburg en het binnenland in juli

Met een minimumtemperatuur van maximaal 7°C, kenmerken de koude temperaturen het klimaat van het Zuid-Afrikaanse binnenland in juli. En terecht, deze maand ligt in het hart van de zuidelijke winter. En zelfs als de zon de dag blijft schijnen, is het moeilijk om je op je gemak te voelen zonder warme, comfortabele kleding te dragen.

De oostkust in juli

De oostkust van het land wordt begunstigd door de nabijheid van de Indische Oceaan, waardoor deze een zekere zachtheid heeft. Inderdaad, de laagste temperatuur zakt zelden onder de 14°C, terwijl op het midden van de dag de warmte redelijk comfortabel is. Dit seizoen komt ook ten goede aan de oostkust omdat de buien relatief zeldzaam zijn, tot genoegen van de surfliefhebbers, die hun favoriete activiteiten kunnen uitoefenen.

De westkust in juli

Met de terugtrekking van neerslag neemt het weer in juli in Zuid-Afrika geleidelijk toe. Niet alleen zijn de mooie dagen talrijker, maar je kan ook rekenen op een lichte temperatuurstijging. Wat je bestemming ook is, je zal genieten van de zachte aanwezigheid van de zon. Vergeet niet om je warm te kleden als je van vroege uitstapjes houdt.

De zuidelijke kust in juli

De weersomstandigheden in het zuiden van het land doen denken aan die van de vorige maand. En dankzij de combinatie van de zon en de mooie dagen bij relatief zachte maar comfortabele temperaturen, kun je van het weer in Zuid-Afrika in juli een echte bondgenoot voor een onvergetelijk verblijf maken.Tours en reizen, georganiseerd in Zuid-Afrika in juli


Waar te gaan in Zuid-Afrika in juli?

Waar te gaan in Zuid-Afrika in juli: bestemmingskaart

Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht

Waar naar toe in Zuid-Afrika in juli, afhankelijk van het weerbericht?

Onthouden:
Het klimaat in Zuid-Afrika in juli volgens perfect en draaglijk naargelang regio's en steden.

waarschuwing in juli is het weer niet hetzelfde naargelang de stad en regio's van het land.

In de maand juli is het weer fantastisch in Zuid-Afrika , maar het betreft slechts een deel van het gebied, dwz. de steden van Parc Kruger en Phalaborwa. Op deze plaatsen, zullen deze ideale weersomstandigheden je in staat stellen om maximaal te genieten van je vakantiedagen: de zon is gegarandeerd, het regent heel weinig en de vochtigheid is goed te verdragen. Het is daarom de ideale maand om een bezoek te brengen aan deze steden te gaan!

afgezien van Knysna, Plettenberg Bay, Upington, Mthatha, Thabazimbi, Vryheid, Mossel Bay, Nelspruit, Mmabatho, Polokwane, Port Elizabeth (Zuid-Afrika), Harrismith, Port Alfred, Saldanha, Sodwana Bay, Kaapstad, Modimolle, Rustenburg, Port Shepstone, Johannesburg, Lange Tom Pas, Atlantis, Thohoyandou, East London, Jeffrey's Bay, Durban, Pretoria, Louis Trichardt, Potchefstroom, Stellenbosch, Richards Bay en Hermanus , is het weer goed in Knysna, Plettenberg Bay, Upington, Mthatha, Thabazimbi, Vryheid, Mossel Bay, Nelspruit, Mmabatho, Polokwane, Port Elizabeth (Zuid-Afrika), Harrismith, Port Alfred, Saldanha, Sodwana Bay, Kaapstad, Modimolle, Rustenburg, Port Shepstone, Johannesburg, Lange Tom Pas, Atlantis, Thohoyandou, East London, Jeffrey's Bay, Durban, Pretoria, Louis Trichardt, Potchefstroom, Stellenbosch, Richards Bay en Hermanus Hier in de buurt zijn de temperaturen nog steeds prettig en kun je genieten van de zon en bezienswaardigheden onder goede omstandigheden.

Als je niet gaat voor de zon en de blauwe lucht, maar bijvoorbeeld wel om bezienswaardigheden te bezichtigen, dan hebben de steden daar Cradock, Standerton, Kathu, Aliwal North, Worcester, Kimberley, Ermelo, Vredendal, Paarl, Oudtshoorn, Middelburg, Butterworth, Kokstad en Welkom aardig weer voor dit soort activiteiten in juli .


Zuid-Afrika: vlieg voordelig!


Vluchten worden geladen. Even wachten alstublieft.

Zoek een vlucht naar Zuid-Afrika:


Klimaat in Zuid-Afrika in juli

Klimaat in Kaapstad in juli

In de maand juli, de gemiddelde temperatuur in Kaapstad is 59°F (maximumtemperatuur is 65°F en minimumtemperatuur is 54°F). Het klimaat is heel koel op die plek in juli, maar het is verdraagbaar met dikke kleding. Met 3.3in gedurende 8 dagen, zult u wat buien krijgen tijdens your trip. Maar dit is redelijk en het zijn slechts tijdelijke buien.
Met goed weer is de maand juli een aan te raden maand om op deze plek te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 59°F
Hoogste temperatuur 65°F
Laagste temperatuur 54°F
Zeetemperatuur 60°F
Regenval 3.3in
Aantal dagen met regenval 8 dag(en)
(27%)
Vochtigheid 80%
Dagelijkse zonneschijnuren 8
Bewolking 28%
Lengte van de dag 10:06
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Kaapstad in juli

Klimaat in Durban in juli

Gedurende de maand juli, maximumtemperatuur is 76°F en minimumtemperatuur is 61°F (bij een gemiddelde temperatuur van 68°F). Het klimaat is leuk in dat gebied in juli. Met net 1.4in gedurende 5 dagen, zal regen geen probleem zijn gedurende uw vakantie.
Met een goed klimaat is de maand juli een aan te raden maand om in Durban te gaan in Zuid-Afrika.

Juli
Gemiddelde temperatuur 68°F
Hoogste temperatuur 76°F
Laagste temperatuur 61°F
Zeetemperatuur 72°F
Regenval 1.4in
Aantal dagen met regenval 5 dag(en)
(17%)
Vochtigheid 71%
Dagelijkse zonneschijnuren 8
Bewolking 22%
Lengte van de dag 10:24
Onze mening op waar-en-wanneer.nl perfect
meer informatie over het klimaat in Durban in juli

Klimaat in Johannesburg in juli

Gedurende de maand juli, de gemiddelde temperatuur in Johannesburg is 59°F (maximumtemperatuur is 67°F en minimumtemperatuur is 54°F). Het klimaat is relatief fris hier in de maand juli, maar het is tolerabel door warme kleding. Het regent heel zelden gedurende de maand juli. U blijft droog tijdens uw reis!
Met goede weersomstandigheden is de maand juli een goed moment om daarheen te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 59°F
Hoogste temperatuur 67°F
Laagste temperatuur 54°F
Regenval 0.1in
Aantal dagen met regenval 0 dag(en)
(1%)
Vochtigheid 52%
Dagelijkse zonneschijnuren 9
Bewolking 7%
Lengte van de dag 10:38
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Johannesburg in juli

Klimaat in Parc Kruger in juli

Gedurende de maand juli, de gemiddelde temperatuur in Parc Kruger is 70°F (maximumtemperatuur is 77°F en minimumtemperatuur is 65°F). Het klimaat is prettig op deze locatie in de maand juli. Het regent niet (of bij hoge uitzondering) gedurende deze maand. U blijft droog tijdens uw verblijf!
Met ideale weersomstandigheden, is juli een aan te raden tijd om in Parc Kruger te gaan in Zuid-Afrika.

Juli
Gemiddelde temperatuur 70°F
Hoogste temperatuur 77°F
Laagste temperatuur 65°F
Regenval 0.2in
Aantal dagen met regenval 1 dag(en)
(5%)
Vochtigheid 59%
Dagelijkse zonneschijnuren 9
Bewolking 19%
Lengte van de dag 10:48
Onze mening op waar-en-wanneer.nl perfect
meer informatie over het klimaat in Parc Kruger in juli

Klimaat in Pretoria in juli

In juli, de gemiddelde temperatuur in Pretoria is 61°F (maximumtemperatuur is 68°F en minimumtemperatuur is 54°F). Het klimaat is nogal koud hier in de maand juli, maar het is leefbaar door dikke kleding. Het regent niet (of bij hoge uitzondering) gedurende deze maand. U blijft droog gedurende uw verblijf!
Met goed weer is juli een goede maand om in Pretoria te gaan in Zuid-Afrika.

Juli
Gemiddelde temperatuur 61°F
Hoogste temperatuur 68°F
Laagste temperatuur 54°F
Regenval 0.1in
Aantal dagen met regenval 0 dag(en)
(0%)
Vochtigheid 51%
Dagelijkse zonneschijnuren 9
Bewolking 7%
Lengte van de dag 10:41
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Pretoria in juli

Alle steden in Zuid-Afrika in juli

Kaapstad in juligoed weer
Durban in juliperfect weer
Johannesburg in juligoed weer
Parc Kruger in juliperfect weer
Pretoria in juligoed weer
Hermanus in juligoed weer
Kimberley in juligoed weer
Knysna in juligoed weer
Lange Tom Pas in juligoed weer
Nelspruit in juligoed weer
Port Elizabeth (Zuid-Afrika) in juligoed weer
Richards Bay in juliperfect weer
Sodwana Bay in juliperfect weer
Stellenbosch in juliaanvaardbaar weer
Aliwal North in juliaanvaardbaar weer
Atlantis in juliaanvaardbaar weer
Butterworth in juligoed weer
Cradock in juliaanvaardbaar weer
East London in juligoed weer
Ermelo in juliaanvaardbaar weer
Harrismith in juligoed weer
Bekijk de volledige lijst met steden (48)

Aanbevolen:


Weergegevens voor Zuid-Afrika in juli:

Weergegevens voor Zuid-Afrika in juli zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds 2009 in Zuid-Afrika. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Het weer in Zuid-Afrika kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Zuid-Afrika te bezoeken.


Verander eenheden