Wanneer is de beste reistijd om naar Tangalle te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Tangalle te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • Het weer is het hele jaar goed in Tangalle
  • Gemiddeld is het het hele jaar door heet
  • De meest regenachtige maanden zijn Mei, September, Oktober en November
  • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in Tangalle gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Tangalle een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 79°F/88°F
2.9in
Februari 81°F/90°F
3.2in
Maart 83°F/90°F
4in
April 85°F/90°F
4.5in
Mei 85°F/88°F
6.7in
Juni 83°F/86°F
3.9in
Juli 83°F/86°F
3.6in
Augustus 83°F/86°F
4.5in
September 81°F/86°F
5.7in
Oktober 83°F/86°F
5.7in
November 81°F/88°F
6.7in
December 81°F/88°F
4.3in


Weer en klimaat in Tangalle

Tangalle kent een tropisch regenwoudklimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Tangalle gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 88°F (van 86°F in augustus tot 90°F in maart). Het regent het hele jaar door 55.5in, met een minimum van 2.9in in januari en een maximum van 6.7in in november.
  • Tussen de maanden janvier en mars het klimaat is heerlijk. Het is bijvoorbeeld 90°F als maximale temperatuur in mars en het regent ongeveer 4in elke maand.
  • Tussen de maanden avril en mai het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. De temperatuur stijgt naar 88°F en, in mai wordt 11 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen juin en juillet het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 81°F en, in juillet wordt 6 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden août en novembre het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De recordtemperatuur deze maand is 94°F en, in novembre wordt 12 van de dagen regen verwacht.
  • In de maand van décembre het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 79°F en je kan ongeveer 4.3in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Tangalle

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Tangalle: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Tangalle

Chargement en cours
Legende: Tangalle andere locaties


Verander eenheden