Wanneer is de beste reistijd om naar Gavdos Eiland te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Gavdos Eiland te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Gavdos Eiland zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juni, Juli, Augustus en September
  • Gavdos Eiland heeft droge perioden in Mei, Juni, Juli, Augustus en September
  • De koudste maanden zijn Januari en Februari

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Gavdos Eiland een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
22%
1.3in
Februari 58°F/59°F
21%
1.3in
Maart 59°F/61°F
10%
0.7in
April 63°F/65°F
9%
0.5in
Mei 68°F/72°F
5%
0.3in
Juni 76°F/77°F
2%
0.1in
Juli 79°F/81°F
1%
0in
Augustus 79°F/83°F
1%
0in
September 76°F/79°F
6%
0.3in
Oktober 70°F/74°F
11%
0.9in
November 65°F/68°F
15%
1.1in
December 59°F/63°F
23%
1.4in

Weer en klimaat in Gavdos Eiland

  • Tussen de maanden januari en februari het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 59°F en je kan ongeveer 1.3in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen de maanden maart en april het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 65°F als maximale temperatuur in april en, in april wordt 3 van de dagen regen verwacht.
  • Van mei tot juli het klimaat is zeer goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 79°F en het regent ongeveer 0in elke maand.
  • In de maand van augustus het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 90°F en het regent ongeveer 1% van de tijd in augustus.
  • Tussen september en oktober het klimaat is perfect. de thermometer stijgt tot en met 74°F°C en het regent ongeveer 0.9in elke maand.
  • Tussen november en december het klimaat is heerlijk. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 59°F en je kan ongeveer 1.4in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Gavdos Eiland :Grafieken: temperatuur en regenval in Gavdos Eiland

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Gavdos Eiland: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidKaart van Kreta

Gavdos Eiland verschijnt op de onderstaande kaart met een blauw pictogram. De andere steden of locaties op Kreta verschijnen op de kaart met een zwart pictogram. Klik op informatie over het klimaat.

Chargement en cours
Legende: Gavdos Eiland andere locaties

Belangrijkste steden op Kreta

Bekijk de volledige lijst met steden

Verander eenheden