Weer in Normandië in juli 2020

Hieronder, zie je de weersvoorspelling voor juli voor de meest populaire steden in Normandië. Deze voorspellingen zijn statistieken voor juli uit weerberichten van vele jaren. Het percentage geeft de mogelijkheid aan om het weer genoemd te hebben.

Weerinformatie in juli

Een paar graden Celsius meer is genoeg om de sfeer die kenmerkend is voor deze noordelijke steden aangenamer te maker. Inderdaad, de hitte is op het rendez-vous, vooral halverwege de dag, wanneer de temperaturen het hoogst zijn. Dankzij dit is het klimaat in juli in Normandië bijna perfect, maar de regen valt nog steeds vrij vaak. Vakantiegangers moeten alert blijven om niet te worden verrast door de regenachtige episodes die sommige middagen domineren.

De kust van Normandië in juli

Na de stijging van de temperatuur, verfrist een zachte warmte de omgevingen van dagen, zelfs als de eerste uren van de dag nog steeds vrij fris zijn. Dit is waarom als je wilt profiteren van vele zonnige dagen, het beter is om te wachten dat de zon een beetje hoger staat in de hemel om naar buiten te gaan. Zo kunnen we mooie zonnestralen en aangename temperaturen combineren. En zelfs als er nog altijd regen is, vooral 's middags, verpest het de kwaliteit van het weer in Normandië in juli niet.

Het binnenland in juli

Iets warmer maar natter: de meeste plaatsen in het binnenland genieten van aangename weersomstandigheden, resulterend in een comfortabele warmte, dagenlang. Maar omdat de neerslag in de afgelegen gebieden aan de kust iets hoger is, is het niet verrassend dat er meer regenachtige dagen zijn. De opeenvolging van mooie zonnige dagen wordt vaak onderbroken door regenachtige afleveringen.

De Normandische eilanden in juli

De Normandische eilanden hebben het beste weer in juli in Normandië: de relatief zeldzame regenval maakt plaats voor zonnige en aangename dagen, vooral omdat de milde hitte van de middag bevorderlijk is voor allerlei activiteiten in volle natuur. Dus om te genieten van je verblijf, neem toch een lichte trui mee voor de ochtenden en avonden, en wees alert op de regen, om teleurstellingen te voorkomen.Waar te gaan in Normandië in juli?

Waar te gaan in Normandië in juli: bestemmingskaart

Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht

Waar naar toe in Normandië in juli, afhankelijk van het weerbericht?

Onthouden:
Het klimaat in Normandië in juli is goed in het gehele land

waarschuwing in juli is het weer niet hetzelfde naargelang de stad en regio's van het land.

Het is echter niet perfect, maar het weer in Normandië in juli is prettig in Caen, Bernieres-sur-Mer, Ouistreham, Bolbec, Saint-Jouin-Bruneval, Dieppe, Le Havre, Saint-Martin-en-Campagne, Saint-Hilaire-du-Harcouet, Flers, Rouen, Giverny, Mont Saint-Michel, Saint-Pair-sur-Mer, Criel-sur-Mer, Houlgate, Chausey, Villers-sur-Mer, Verneuil-sur-Avre, Saint-Valery-en-Caux, Cauville-sur-Mer, Pont-Audemer, Bricquebec, Gisors, Langrune-sur-Mer, Courseulles-sur-Mer, Cherbourg-Octeville (Cotentin), Saint-Aubin-sur-Mer, Hautot-sur-Mer, Flamanville, Granville, Évreux (Eure), Urville-Nacqueville, Portbail, Luc-sur-Mer, Saint-Vaast-la-Hougue, Fécamp, Falaise, Bayeux, Fermanville, Port-en-Bessin-Huppain, Bernay, Veules-les-Roses, Montivilliers, Étretat, Mortagne-au-Perche, Octeville-sur-Mer, Conches-en-Ouche, Neufchatel-en-Bray, Cabourg, Trouville-sur-Mer, Conde-sur-Noireau, Avranches, Lisieux, Ver-sur-Mer, Valognes, Saint-Romain-de-Colbosc, Le Treport, Montmartin-sur-Mer, Notre-Dame-de-Gravenchon, Honfleur, Pontorson, Blonville-sur-Mer en Deauville . Hierdoor kan je proeven van vakantiedagen in deze locaties. En ook, waarom niet een beetje tijd nemen om te genieten van het zwembad van het hotel!

Als je niet gaat voor de zon en de blauwe lucht, maar bijvoorbeeld wel voor culturele uitstapjes of wandelen, dan hebben de steden daar Brionne, Les Andelys, Gaillon, Domfront, Alençon (Orne), Saint-Sebastien-de-Morsent, Yvetot, Vernon, Sees, Pacy-sur-Eure, Elbeuf, Vire, Coutances, Gouville-sur-Mer, Carentan, Gournay-en-Bray, Argentan, Barentin, Grandcamp-Maisy, Saint-Lô (Manche) en Duclair goed en acceptabel weer voor dit soort activiteiten in juli


Normandië: vlieg voordelig!


Vluchten worden geladen. Even wachten alstublieft.

Zoek een vlucht naar Normandië:


Klimaat in Normandië in juli

Klimaat in Caen in juli

In juli, maximumtemperatuur is 72°F en minimumtemperatuur is 61°F (bij een gemiddelde temperatuur van 67°F). Het klimaat is heel prettig in dat gebied in juli. Met 2.4in gedurende 12 dagen, kan er regen vallen tijdens uw verblijf. Maar dit is redelijk en u zult er weinig last van hebben.
Met goed weer is de maand juli een aan te raden maand om in Caen te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 67°F
Hoogste temperatuur 72°F
Laagste temperatuur 61°F
Regenval 2.4in
Aantal dagen met regenval 12 dag(en)
(38%)
Vochtigheid 88%
Dagelijkse zonneschijnuren 14
Bewolking 39%
Lengte van de dag 15:50
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Caen in juli

Klimaat in Bayeux in juli

Gedurende de maand juli, de gemiddelde temperatuur in Bayeux is 67°F (maximumtemperatuur is 72°F en minimumtemperatuur is 61°F). Het klimaat is prettig in dat gebied in de maand juli. Met 2.4in gedurende 12 dagen, kan het regenen in uw reis. Maar dit is nogal gematigd en u zult er weinig last van hebben.
Met goede weersomstandigheden is de maand juli een aan te raden maand om in deze stad te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 67°F
Hoogste temperatuur 72°F
Laagste temperatuur 61°F
Regenval 2.4in
Aantal dagen met regenval 12 dag(en)
(38%)
Vochtigheid 88%
Dagelijkse zonneschijnuren 14
Bewolking 39%
Lengte van de dag 15:51
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Bayeux in juli

Klimaat in Deauville in juli

Gedurende de maand juli, maximumtemperatuur is 70°F en minimumtemperatuur is 61°F (bij een gemiddelde temperatuur van 67°F). Het klimaat is prettig in dat gebied in deze maand. Met 2.5in gedurende 12 dagen, riskeert u een beetje nat te worden gedurende uw reis. Maar dit is gematigd en u zult er weinig last van hebben.
Met goed weer is juli een aan te raden maand om daarheen te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 67°F
Hoogste temperatuur 70°F
Laagste temperatuur 61°F
Zeetemperatuur 62°F
Regenval 2.5in
Aantal dagen met regenval 12 dag(en)
(39%)
Vochtigheid 87%
Dagelijkse zonneschijnuren 14
Bewolking 38%
Lengte van de dag 15:51
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Deauville in juli

Klimaat in Le Havre in juli

In de maand juli, de gemiddelde temperatuur in Le Havre is 65°F (maximumtemperatuur is 68°F en minimumtemperatuur is 63°F). Het klimaat is aangenaam daar in de maand juli. Met 2.7in gedurende 12 dagen, zult u wat buien krijgen tijdens uw vakantie. Maar dit is behoorlijk gematigd en u zult er weinig last van hebben.
Met goede weersomstandigheden is juli een goed moment om in Le Havre te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 65°F
Hoogste temperatuur 68°F
Laagste temperatuur 63°F
Zeetemperatuur 62°F
Regenval 2.7in
Aantal dagen met regenval 12 dag(en)
(38%)
Vochtigheid 86%
Dagelijkse zonneschijnuren 14
Bewolking 38%
Lengte van de dag 15:52
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Le Havre in juli

Klimaat in Rouen in juli

In juli, maximumtemperatuur is 74°F en minimumtemperatuur is 59°F (bij een gemiddelde temperatuur van 67°F). Het klimaat is heel goed daar in deze maand. Met 2.7in gedurende 14 dagen, zult u wat buien krijgen in your trip. Maar dit is redelijk en het zijn slechts tijdelijke buien.
Met goede weersomstandigheden is de maand juli een aan te raden maand om in dat gebied te gaan .

Juli
Gemiddelde temperatuur 67°F
Hoogste temperatuur 74°F
Laagste temperatuur 59°F
Regenval 2.7in
Aantal dagen met regenval 14 dag(en)
(44%)
Vochtigheid 90%
Dagelijkse zonneschijnuren 14
Bewolking 46%
Lengte van de dag 15:52
Onze mening op waar-en-wanneer.nl goed
meer informatie over het klimaat in Rouen in juli

Alle steden in Normandië in juli

Caen in juligoed weer
Bayeux in juligoed weer
Deauville in juligoed weer
Le Havre in juligoed weer
Rouen in juligoed weer
Alençon (Orne) in juligoed weer
Cabourg in juligoed weer
Chausey in juligoed weer
Cherbourg-Octeville (Cotentin) in juligoed weer
Dieppe in juligoed weer
Étretat in juligoed weer
Évreux (Eure) in juligoed weer
Fécamp in juligoed weer
Giverny in juligoed weer
Granville in juligoed weer
Honfleur in juligoed weer
Mont Saint-Michel in juligoed weer
Ouistreham in juligoed weer
Saint-Lô (Manche) in juligoed weer
Veules-les-Roses in juligoed weer
Argentan in juligoed weer
Bekijk de volledige lijst met steden (85)

Aanbevolen:


Weergegevens voor Normandië in juli:

Weergegevens voor Normandië in juli zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds 2009 in Normandië. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Het weer in Normandië kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Normandië te bezoeken.


Verander eenheden