Wanneer is de beste reistijd om naar Bali Barat National Park te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Bali Barat National Park te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Bali Barat National Park zijn Mei, Juni, Juli, Augustus, September en Oktober
  • Gemiddeld is het het hele jaar door heet
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari, Februari, Maart en December
  • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in Bali Barat National Park gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Bali Barat National Park een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 76°F/86°F
18.7in
Februari 76°F/86°F
18.4in
Maart 76°F/86°F
15.2in
April 77°F/86°F
8.9in
Mei 77°F/86°F
6.2in
Juni 77°F/85°F
2.7in
Juli 76°F/83°F
2in
Augustus 76°F/85°F
1.1in
September 76°F/86°F
1.9in
Oktober 76°F/88°F
3.7in
November 77°F/88°F
9.1in
December 77°F/86°F
15.9in


Weer en klimaat in Bali Barat National Park

Bali Barat National Park kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Bali Barat National Park gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 86°F (van 83°F in juli tot 88°F in november). Het regent het hele jaar door 103.3in, met een minimum van 1.1in in augustus en een maximum van 18.7in in januari.
  • Tussen janvier en mai het klimaat is oké. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 86°F en, in mai wordt 10 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden juin en juillet het klimaat is gunstig. De recordtemperatuur deze maand is 86°F en, in juillet wordt 3 van de dagen regen verwacht.
  • In août het klimaat is zeer goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 76°F en, in août wordt 1 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen septembre en octobre het klimaat is heerlijk. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 86°F en je kan ongeveer 3.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen de maanden novembre en décembre het klimaat is gewoon oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 77°F en je kan ongeveer 15.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Bali Barat National Park

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Bali Barat National Park: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Bali Barat National Park

Chargement en cours
Legende: Bali Barat National Park andere locaties


Verander eenheden