Wanneer is de beste reistijd om naar Uluwatu Beach te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Uluwatu Beach te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Uluwatu Beach zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November
  • Gemiddeld is het het hele jaar door heet
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari, Februari en December
  • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in Uluwatu Beach gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Uluwatu Beach een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 83°F/86°F
9.7in
Februari 83°F/86°F
8.1in
Maart 83°F/86°F
7.3in
April 83°F/86°F
5.5in
Mei 83°F/85°F
4.6in
Juni 81°F/85°F
3.5in
Juli 79°F/83°F
2in
Augustus 79°F/81°F
1.6in
September 79°F/83°F
1.9in
Oktober 81°F/85°F
3in
November 83°F/86°F
6in
December 83°F/86°F
8.9in


Weer en klimaat in Uluwatu Beach

Uluwatu Beach kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Uluwatu Beach gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 85°F (van 81°F in augustus tot 86°F in maart). Het regent het hele jaar door 61.8in, met een minimum van 1.6in in augustus en een maximum van 9.7in in januari.
  • Van janvier tot mai het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. de thermometer stijgt tot en met 85°F°C en het regent ongeveer 28% van de tijd in mai.
  • Van juin tot octobre het klimaat is heerlijk. Het is bijvoorbeeld 85°F als maximale temperatuur in octobre en, in octobre wordt 4 van de dagen regen verwacht.
  • Van novembre tot décembre het klimaat is oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 83°F en, in décembre wordt 15 van de dagen regen verwacht.Grafieken: temperatuur en regenval in Uluwatu Beach

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Uluwatu Beach: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Uluwatu Beach

Chargement en cours
Legende: Uluwatu Beach andere locaties

Verander eenheden