Wanneer is de beste reistijd om naar Phong Nha - Ke Bang National Park te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Phong Nha - Ke Bang National Park te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Phong Nha - Ke Bang National Park zijn Maart, April, Mei, Juni en Augustus
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Mei, Juni, Juli, Augustus en September
 • De meest regenachtige maanden zijn September en Oktober


Het weer in Phong Nha - Ke Bang National Park gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Phong Nha - Ke Bang National Park een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Maand
Januari 65°F/72°F
5.8in
Februari 68°F/76°F
2.4in
Maart 72°F/81°F
3.9in
April 77°F/86°F
4.4in
Mei 81°F/90°F
5.6in
Juni 83°F/92°F
5.3in
Juli 81°F/90°F
10in
Augustus 81°F/90°F
8.1in
September 79°F/86°F
21.5in
Oktober 76°F/81°F
26.7in
November 72°F/77°F
13.1in
December 67°F/72°F
8.4in


Weer en klimaat in Phong Nha - Ke Bang National Park

Phong Nha - Ke Bang National Park kent een moessonklimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Phong Nha - Ke Bang National Park gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 83°F (van 72°F in januari tot 92°F in juni). Het regent het hele jaar door 114.8in, met een minimum van 2.4in in februari en een maximum van 26.7in in oktober.
 • In janvier het klimaat is slecht . de thermometer stijgt tot en met 72°F°C en het regent ongeveer 5.8in elke maand.
 • In février het klimaat is gewoon oké. de thermometer stijgt tot en met 76°F°C en je kan ongeveer 2.4in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In mars het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 81°F als maximale temperatuur in mars en je kan ongeveer 3.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen avril en mai het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De recordtemperatuur deze maand is 103°F en het regent ongeveer 5.6in elke maand.
 • In de maand van juin het klimaat is gunstig. De temperatuur stijgt naar 92°F en het regent ongeveer 5.3in elke maand.
 • Van juillet tot septembre het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 86°F en je kan ongeveer 21.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In octobre het klimaat is niet goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 81°F en het regent ongeveer 51% van de tijd in octobre.
 • Tussen de maanden novembre en décembre het klimaat is slecht . de thermometer stijgt tot en met 72°F°C en het regent ongeveer 37% van de tijd in décembre.Grafieken: temperatuur en regenval in Phong Nha - Ke Bang National Park

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Phong Nha - Ke Bang National Park: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Phong Nha - Ke Bang National Park

Beste reistijd voor Vietnam

Chargement en cours
Legende: Phong Nha - Ke Bang National Park andere locaties

Verander eenheden