Wanneer is de beste reistijd om naar Aliwal North te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Aliwal North te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Aliwal North zijn Januari, Februari, Maart, April, Mei, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, November en December
  • Aliwal North heeft droge perioden in Mei, Juli en Augustus
  • Juli is de koudste maand van het jaar


Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Aliwal North een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 68°F/85°F
2.1in
Februari 67°F/83°F
1.3in
Maart 63°F/79°F
1.1in
April 56°F/72°F
1.5in
Mei 50°F/67°F
0.4in
Juni 43°F/59°F
0.7in
Juli 41°F/59°F
0.4in
Augustus 47°F/65°F
0.4in
September 54°F/74°F
0.4in
Oktober 59°F/77°F
1.1in
November 63°F/79°F
1.4in
December 67°F/83°F
2in


Weer en klimaat in Aliwal North

  • Tussen de maanden januari en mei het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 50°F en, in mei wordt 2 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden juni en juli het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in juli en, in juli wordt 2 van de dagen regen verwacht.
  • Van augustus tot september het klimaat is gunstig. De temperatuur stijgt naar 74°F en het regent ongeveer 8% van de tijd in september.
  • In oktober het klimaat is perfect. De temperatuur stijgt naar 77°F en je kan ongeveer 1.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van november tot december het klimaat is gunstig. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 83°F en, in december wordt 7 van de dagen regen verwacht.Grafieken: temperatuur en regenval in Aliwal North

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Aliwal North: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Aliwal North

Chargement en cours
Legende: Aliwal North andere locaties

Verander eenheden