Wanneer is de beste reistijd om naar Augrabies Falls National Park te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Augrabies Falls National Park te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Augrabies Falls National Park zijn Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, November en December
  • Augrabies Falls National Park heeft droge perioden in Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November
  • De koudste maanden zijn Juni en Juli


Het weer in Augrabies Falls National Park gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Augrabies Falls National Park een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 79°F/95°F
1.9in
Februari 77°F/94°F
1.7in
Maart 74°F/92°F
1.1in
April 67°F/83°F
1.1in
Mei 59°F/77°F
0.4in
Juni 50°F/68°F
0.2in
Juli 49°F/68°F
0.2in
Augustus 52°F/74°F
0.2in
September 61°F/81°F
0.3in
Oktober 68°F/86°F
0.3in
November 72°F/90°F
0.4in
December 77°F/94°F
1.1in


Weer en klimaat in Augrabies Falls National Park

Augrabies Falls National Park kent een warm woestijnklimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Augrabies Falls National Park gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 85°F (van 68°F in juli tot 95°F in januari). Het regent het hele jaar door 8.6in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 1.9in in januari.
  • Tussen de maanden janvier en mai het klimaat is zeer goed. De recordtemperatuur deze maand is 92°F en, in mai wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • In de maand van juin het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 50°F en het regent ongeveer 0.2in elke maand.
  • In juillet het klimaat is gewoon oké. De recordtemperatuur deze maand is 81°F en het regent ongeveer 1% van de tijd in juillet.
  • In août het klimaat is gunstig. De recordtemperatuur deze maand is 90°F en, in août wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen septembre en décembre het klimaat is zeer goed. de thermometer stijgt tot en met 94°F°C en het regent ongeveer 1.1in elke maand.Grafieken: temperatuur en regenval in Augrabies Falls National Park

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Augrabies Falls National Park: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Augrabies Falls National Park

Chargement en cours
Legende: Augrabies Falls National Park andere locaties

Verander eenheden