Wanneer is de beste reistijd om naar Ballito (Dolphin Coast) te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Ballito (Dolphin Coast) te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Ballito (Dolphin Coast) zijn Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September en Oktober
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April, Mei, November en December
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari, Februari, Maart, November en December
  • De beste maanden om te zwemmen zijn Januari, Februari en Maart


Het weer in Ballito (Dolphin Coast) gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Ballito (Dolphin Coast) een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 74°F/79°F
6.3in
Februari 74°F/81°F
5.9in
Maart 72°F/79°F
5.6in
April 68°F/77°F
4.1in
Mei 65°F/76°F
2.8in
Juni 61°F/74°F
1.1in
Juli 61°F/72°F
1.9in
Augustus 63°F/74°F
2.1in
September 67°F/74°F
3.2in
Oktober 68°F/76°F
5.1in
November 68°F/76°F
6.5in
December 72°F/77°F
6.9in


Weer en klimaat in Ballito (Dolphin Coast)

Ballito (Dolphin Coast) kent een warm zeeklimaat (zonder droog seizoen en met warme zomers) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Ballito (Dolphin Coast) gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 76°F (van 72°F in juli tot 81°F in februari). Het regent het hele jaar door 51.2in, met een minimum van 1.1in in juni en een maximum van 6.9in in december.
  • In de maand van janvier het klimaat is gewoon oké. de thermometer stijgt tot en met 79°F°C en het regent ongeveer 6.3in elke maand.
  • Tussen février en avril het klimaat is goed. De temperatuur stijgt naar 77°F en je kan ongeveer 4.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen mai en août het klimaat is zeer goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 63°F en het regent ongeveer 2.1in elke maand.
  • Tussen septembre en octobre het klimaat is gunstig. de thermometer stijgt tot en met 76°F°C en je kan ongeveer 5.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van novembre tot décembre het klimaat is gewoon oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 70°F en het regent ongeveer 6.9in elke maand.Grafieken: temperatuur en regenval in Ballito (Dolphin Coast)

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Ballito (Dolphin Coast): de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Ballito (Dolphin Coast)

Chargement en cours
Legende: Ballito (Dolphin Coast) andere locaties

Verander eenheden