Wanneer is de beste reistijd om naar Blyde River Canyon te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Blyde River Canyon te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Blyde River Canyon zijn Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April, September, Oktober, November en December
  • Blyde River Canyon heeft droge perioden in Juni, Juli en Augustus
  • Januari is de meest regenachtige maand


Het weer in Blyde River Canyon gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Blyde River Canyon een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 74°F/85°F
11.5in
Februari 74°F/85°F
7.7in
Maart 72°F/85°F
5.7in
April 68°F/81°F
2.9in
Mei 65°F/79°F
0.9in
Juni 59°F/76°F
0.3in
Juli 59°F/74°F
0.3in
Augustus 63°F/79°F
0.3in
September 68°F/83°F
0.9in
Oktober 70°F/85°F
3in
November 72°F/85°F
5.7in
December 74°F/86°F
9.1in


Weer en klimaat in Blyde River Canyon

Blyde River Canyon kent een gematigd chinaklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Blyde River Canyon gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 81°F (van 74°F in juli tot 86°F in december). Het regent het hele jaar door 47.9in, met een minimum van 0.3in in juni en een maximum van 11.5in in januari.
  • In janvier het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. De temperatuur stijgt naar 85°F en, in janvier wordt 11 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen février en avril het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 68°F en je kan ongeveer 2.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen de maanden mai en septembre het klimaat is perfect. in de ochtend is dit gemiddeld 68°F en het regent ongeveer 0.9in elke maand.
  • Tussen octobre en novembre het klimaat is gunstig. de thermometer stijgt tot en met 85°F°C en je kan ongeveer 5.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In décembre het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. in de ochtend is dit gemiddeld 74°F en het regent ongeveer 9.1in elke maand.Grafieken: temperatuur en regenval in Blyde River Canyon

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Blyde River Canyon: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Blyde River Canyon

Chargement en cours
Legende: Blyde River Canyon andere locaties


Verander eenheden