Wanneer is de beste reistijd om naar San Blas-eilanden te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar San Blas-eilanden te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in San Blas-eilanden zijn Januari, Februari, April en December
 • Gemiddeld is het het hele jaar door heet
 • De meest regenachtige maanden zijn Mei, Juni, Juli, Augustus, Oktober en November
 • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in San Blas-eilanden gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in San Blas-eilanden een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 79°F/81°F
4.1in
Februari 77°F/81°F
3.1in
Maart 79°F/81°F
4.3in
April 79°F/83°F
7.6in
Mei 79°F/83°F
11.2in
Juni 79°F/85°F
10.3in
Juli 79°F/83°F
10.4in
Augustus 79°F/83°F
11.5in
September 79°F/85°F
9.6in
Oktober 79°F/85°F
12.4in
November 79°F/83°F
11.8in
December 79°F/83°F
8.7in


Weer en klimaat in San Blas-eilanden

San Blas-eilanden kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in San Blas-eilanden gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 83°F (van 81°F in februari tot 85°F in september). Het regent het hele jaar door 104.8in, met een minimum van 3.1in in februari en een maximum van 12.4in in oktober.
 • Tussen januari en mei het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De recordtemperatuur deze maand is 86°F en je kan ongeveer 11.2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Van juni tot juli het klimaat is niet goed . De recordtemperatuur deze maand is 86°F en, in juli wordt 18 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van augustus het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 79°F en, in augustus wordt 16 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen de maanden september en oktober het klimaat is slecht . de thermometer stijgt tot en met 85°F°C en, in oktober wordt 17 van de dagen regen verwacht.
 • Van november tot december het klimaat is oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 79°F en je kan ongeveer 8.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

San Blas-eilanden :
Grafieken: temperatuur en regenval in San Blas-eilanden

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in San Blas-eilanden: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid


Drukte en het toerististenseizoen in San Blas-eilanden

Ontdek met onze gegevens en grafieken wanneer het hoogseizoen is voor toeristen in San Blas-eilanden (en dus de periode waarin de toeristendrukte het grootst is) en wanneer het laagseizoen is.

Toeristenseizoen in San Blas-eilanden

 • Hoogseizoen in San Blas-eilanden
  Het aantal toeristen in San Blas-eilanden is hoog in: Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December.

Grafiek: aanwezigheidsindex van San Blas-eilanden van maand tot maandAndere steden en plaatsen nabij San Blas-eilanden

Chargement en cours
Legende: San Blas-eilanden andere locaties

Verander eenheden