Wanneer is de beste reistijd om naar Argyroupoli te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Argyroupoli te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Argyroupoli zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juni, Juli, Augustus en September
 • Argyroupoli heeft droge perioden in Juni, Juli en Augustus
 • De koudste maanden zijn Januari en Februari
 • De meest regenachtige maanden zijn Januari, Februari en December


Het weer in Argyroupoli gedurende het hele jaar

Om alle informatie over het klimaat en het weer in Argyroupoli voor een specifieke maand te krijgen, scroll naar beneden onder de tabel en kies een maand uit de tabbladen.

Maand
Januari 56°F/59°F
3.2in
Februari 56°F/59°F
2.8in
Maart 58°F/63°F
1.6in
April 63°F/67°F
1in
Mei 68°F/72°F
0.6in
Juni 74°F/77°F
0.2in
Juli 79°F/83°F
0in
Augustus 79°F/83°F
0.1in
September 76°F/79°F
0.7in
Oktober 70°F/74°F
1.8in
November 65°F/68°F
2in
December 59°F/63°F
3.1in

Weerdetail maand per maand in Argyroupoli
Weer en klimaat in Argyroupoli

Argyroupoli kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Argyroupoli gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in januari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 16.7in, met een minimum van 0in in juli en een maximum van 3.2in in januari.
 • Tussen de maanden janvier en février het klimaat is erg ongunstig. de thermometer stijgt tot en met 59°F°C en het regent ongeveer 16% van de tijd in février.
 • In de maand van mars het klimaat is gewoon oké. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 61°F en je kan ongeveer 1.6in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen avril en mai het klimaat is heerlijk. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 72°F en, in mai wordt 1 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van juin het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Het is bijvoorbeeld 77°F als maximale temperatuur in juin en je kan ongeveer 0.2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen de maanden juillet en octobre het klimaat is gunstig. de thermometer stijgt tot en met 74°F°C en, in octobre wordt 3 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van novembre het klimaat is gewoon oké. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 68°F en het regent ongeveer 10% van de tijd in novembre.
 • In décembre het klimaat is erg ongunstig. de thermometer stijgt tot en met 63°F°C en het regent ongeveer 3.1in elke maand.Grafieken: temperatuur en regenval in Argyroupoli

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Argyroupoli: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Argyroupoli

Beste reistijd voor Kreta

Chargement en cours
Legende: Argyroupoli andere locaties

Verander eenheden