Wanneer is de beste reistijd om naar Keukenhof (Stationsweg) te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Keukenhof (Stationsweg) te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Keukenhof (Stationsweg) zijn Mei, Juni, Juli, Augustus en September
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli en Augustus
 • Februari is de koudste maand van het jaar
 • De meest regenachtige maanden zijn Juli, Augustus en Oktober


Het weer in Keukenhof (Stationsweg) gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Keukenhof (Stationsweg) een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 40°F/43°F
3.1in
Februari 40°F/45°F
2.4in
Maart 43°F/50°F
2in
April 49°F/56°F
1.5in
Mei 54°F/61°F
2.7in
Juni 59°F/67°F
3in
Juli 63°F/70°F
3.8in
Augustus 65°F/70°F
4.6in
September 59°F/67°F
3.6in
Oktober 54°F/59°F
3.9in
November 49°F/52°F
3.5in
December 43°F/47°F
3.6in


Weer en klimaat in Keukenhof (Stationsweg)

Keukenhof (Stationsweg) kent een gematigd zeeklimaat (met warme zomers) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Keukenhof (Stationsweg) gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 58°F (van 43°F in januari tot 70°F in augustus). Het regent het hele jaar door 37.4in, met een minimum van 1.5in in april en een maximum van 4.6in in augustus.
 • Tussen de maanden janvier en février het klimaat is erg slecht. De recordtemperatuur deze maand is 65°F en je kan ongeveer 2.4in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In de maand van mars het klimaat is niet goed . Tijdens de lunch is dit gemiddeld 49°F en je kan ongeveer 2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In de maand van avril het klimaat is oké. Het is bijvoorbeeld 56°F als maximale temperatuur in avril en, in avril wordt 2 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen mai en juillet het klimaat is heerlijk. De recordtemperatuur deze maand is 92°F en het regent ongeveer 21% van de tijd in juillet.
 • In de maand van août het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 68°F en, in août wordt 8 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van septembre het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 63°F en, in septembre wordt 6 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van octobre het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De recordtemperatuur deze maand is 77°F en je kan ongeveer 3.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In novembre het klimaat is slecht . in de ochtend is dit gemiddeld 49°F en het regent ongeveer 23% van de tijd in novembre.
 • In décembre het klimaat is niet goed. de thermometer stijgt tot en met 47°F°C en je kan ongeveer 3.6in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Keukenhof (Stationsweg) :Grafieken: temperatuur en regenval in Keukenhof (Stationsweg)

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Keukenhof (Stationsweg): de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Vochtigheid

Meest geschikte periode voor lage prijzen in Keukenhof (Stationsweg)

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Keukenhof (Stationsweg)

Een auto huren in Keukenhof (Stationsweg) kost gemiddeld € 72 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 17 afhankelijk van de maand. Zo kost in februari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 63, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 80.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Keukenhof (Stationsweg)

Chargement en cours
Legende: Keukenhof (Stationsweg) andere locaties


Verander eenheden