Wanneer is de beste reistijd om naar Marken te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Marken te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Marken zijn Mei, Juni, Juli, Augustus en September
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juni, Juli en Augustus
 • Februari is de koudste maand van het jaar
 • De meest regenachtige maanden zijn Januari, Juli, Augustus, Oktober en December
 • De beste maanden om te zwemmen zijn Juli, Augustus en September


Het weer in Marken gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Marken een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 40°F/43°F
4.1in
Februari 38°F/45°F
3.2in
Maart 41°F/50°F
2.8in
April 47°F/58°F
1.9in
Mei 54°F/63°F
3.3in
Juni 59°F/68°F
3.7in
Juli 63°F/72°F
4.6in
Augustus 63°F/72°F
4.7in
September 58°F/67°F
3.8in
Oktober 52°F/59°F
4.1in
November 47°F/52°F
3.8in
December 41°F/47°F
4.6in


Weer en klimaat in Marken

Marken kent een gematigd zeeklimaat (met warme zomers) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Marken gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 58°F (van 43°F in januari tot 72°F in augustus). Het regent het hele jaar door 44.4in, met een minimum van 1.9in in april en een maximum van 4.7in in augustus.
 • Van janvier tot mars het klimaat is niet goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 47°F en, in mars wordt 5 van de dagen regen verwacht.
 • In avril het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 58°F als maximale temperatuur in avril en je kan ongeveer 1.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen de maanden mai en septembre het klimaat is heerlijk. De recordtemperatuur deze maand is 88°F en het regent ongeveer 23% van de tijd in septembre.
 • In octobre het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 56°F en het regent ongeveer 19% van de tijd in octobre.
 • In de maand van novembre het klimaat is slecht . Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 49°F en het regent ongeveer 20% van de tijd in novembre.
 • In décembre het klimaat is het allerslechtst. De recordtemperatuur deze maand is 58°F en het regent ongeveer 27% van de tijd in décembre.


Grafieken: temperatuur en regenval in Marken

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Marken: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Marken

Chargement en cours
Legende: Marken andere locaties

Verander eenheden