Wanneer is de beste reistijd om naar San Isidro te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar San Isidro te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • Het weer is het hele jaar goed in San Isidro
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus, September en Oktober
  • San Isidro heeft droge perioden in Januari, Maart, April, Mei, Juni, Juli en Augustus


Het weer in San Isidro gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in San Isidro een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 63°F/68°F
0.4in
Februari 63°F/68°F
0.5in
Maart 63°F/68°F
0.2in
April 65°F/70°F
0.3in
Mei 67°F/72°F
0.1in
Juni 68°F/76°F
0.1in
Juli 72°F/77°F
0.1in
Augustus 74°F/79°F
0.3in
September 74°F/79°F
0.5in
Oktober 72°F/77°F
0.7in
November 68°F/74°F
0.9in
December 67°F/70°F
0.8in


Weer en klimaat in San Isidro

San Isidro kent een gematigd mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in San Isidro gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 74°F (van 68°F in februari tot 79°F in augustus). Het regent het hele jaar door 4.6in, met een minimum van 0.1in in juni en een maximum van 0.9in in november.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en, in maart wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden april en juni het klimaat is perfect. De recordtemperatuur deze maand is 86°F en je kan ongeveer 0.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen juli en augustus het klimaat is heerlijk. de thermometer stijgt tot en met 79°F°C en het regent ongeveer 1% van de tijd in augustus.
  • Van september tot november het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 74°F als maximale temperatuur in november en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In december het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 70°F als maximale temperatuur in december en je kan ongeveer 0.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.


Grafieken: temperatuur en regenval in San Isidro

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in San Isidro: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij San Isidro

Chargement en cours
Legende: San Isidro andere locaties

Verander eenheden