Wanneer is de beste reistijd om naar San Miguel De Abona te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar San Miguel De Abona te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • Het weer is het hele jaar goed in San Miguel De Abona
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus, September en Oktober
  • San Miguel De Abona heeft droge perioden in Januari, Maart, April, Mei, Juni, Juli en Augustus
  • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November


Het weer in San Miguel De Abona gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in San Miguel De Abona een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 63°F/68°F
0.4in
Februari 63°F/68°F
0.5in
Maart 63°F/68°F
0.2in
April 65°F/70°F
0.3in
Mei 67°F/72°F
0.1in
Juni 68°F/76°F
0.1in
Juli 72°F/77°F
0.1in
Augustus 74°F/79°F
0.3in
September 74°F/79°F
0.5in
Oktober 72°F/77°F
0.7in
November 68°F/74°F
0.9in
December 67°F/70°F
0.8in


Weer en klimaat in San Miguel De Abona

San Miguel De Abona kent een gematigd mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in San Miguel De Abona gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 74°F (van 68°F in februari tot 79°F in augustus). Het regent het hele jaar door 4.6in, met een minimum van 0.1in in juni en een maximum van 0.9in in november.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en, in maart wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden april en juni het klimaat is zeer goed. De recordtemperatuur deze maand is 86°F en het regent ongeveer 0.1in elke maand.
  • Tussen juli en augustus het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 74°F en, in augustus wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen september en november het klimaat is perfect. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 72°F en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In december het klimaat is gunstig. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 70°F en je kan ongeveer 0.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.


Grafieken: temperatuur en regenval in San Miguel De Abona

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in San Miguel De Abona: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij San Miguel De Abona

Chargement en cours
Legende: San Miguel De Abona andere locaties


Verander eenheden