Wanneer is de beste reistijd om naar Bac Ha te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Bac Ha te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Bac Ha zijn Februari, Maart, April, Mei, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden April, Mei, Juni, Juli, Augustus en September
  • Januari is de koudste maand van het jaar
  • De meest regenachtige maanden zijn Juli en Augustus


Het weer in Bac Ha gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Bac Ha een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 49°F/67°F
1.8in
Februari 54°F/76°F
0.8in
Maart 65°F/83°F
1.5in
April 72°F/88°F
3.6in
Mei 77°F/90°F
6.4in
Juni 77°F/88°F
8.7in
Juli 77°F/86°F
10.4in
Augustus 77°F/86°F
11.9in
September 74°F/85°F
6.5in
Oktober 67°F/79°F
3in
November 58°F/76°F
1.2in
December 50°F/68°F
1.7in


Weer en klimaat in Bac Ha

Bac Ha kent een moessonklimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Bac Ha gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 81°F (van 67°F in januari tot 90°F in mei). Het regent het hele jaar door 57in, met een minimum van 0.8in in februari en een maximum van 11.9in in augustus.
  • In janvier het klimaat is gewoon oké. De recordtemperatuur deze maand is 83°F en je kan ongeveer 1.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In février het klimaat is goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 74°F en je kan ongeveer 0.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In mars het klimaat is perfect. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 68°F en je kan ongeveer 1.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In avril het klimaat is heerlijk. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 74°F en het regent ongeveer 3.6in elke maand.
  • Van mai tot septembre het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 70°F en je kan ongeveer 6.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen octobre en décembre het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 68°F als maximale temperatuur in décembre en je kan ongeveer 1.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Bac Ha

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Bac Ha: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Bac Ha

Chargement en cours
Legende: Bac Ha andere locaties

Verander eenheden