Wanneer is de beste reistijd om naar Pleiku te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Pleiku te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Pleiku zijn Januari, Februari, Maart, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Februari, Maart, April en Mei
 • De meest regenachtige maanden zijn Mei en September


Het weer in Pleiku gedurende het hele jaar

Om alle informatie over het klimaat en het weer in Pleiku voor een specifieke maand te krijgen, scroll naar beneden onder de tabel en kies een maand uit de tabbladen.

Maand
Januari 63°F/81°F
0.9in
Februari 65°F/86°F
0.7in
Maart 70°F/92°F
3.9in
April 74°F/90°F
12.9in
Mei 74°F/88°F
19.8in
Juni 72°F/85°F
14.8in
Juli 72°F/83°F
15in
Augustus 72°F/83°F
15.9in
September 72°F/83°F
22in
Oktober 70°F/83°F
12.1in
November 70°F/83°F
4in
December 67°F/81°F
0.9in

Weerdetail maand per maand in Pleiku
Weer en klimaat in Pleiku

Pleiku kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Pleiku gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 85°F (van 81°F in december tot 92°F in maart). Het regent het hele jaar door 122.8in, met een minimum van 0.7in in februari en een maximum van 22in in september.
 • In de maand van januari het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 81°F als maximale temperatuur in januari en, in januari wordt 1 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van februari het klimaat is zeer goed. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en je kan ongeveer 0.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In maart het klimaat is gunstig. De recordtemperatuur deze maand is 103°F en je kan ongeveer 3.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen de maanden april en mei het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. de thermometer stijgt tot en met 88°F°C en, in mei wordt 22 van de dagen regen verwacht.
 • Van juni tot augustus het klimaat is niet goed . De recordtemperatuur deze maand is 94°F en je kan ongeveer 15.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In september het klimaat is erg ongunstig. De recordtemperatuur deze maand is 90°F en, in september wordt 23 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van oktober het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Het is bijvoorbeeld 83°F als maximale temperatuur in oktober en het regent ongeveer 45% van de tijd in oktober.
 • Tussen de maanden november en december het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 68°F en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Pleiku

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Pleiku: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Pleiku

Beste reistijd voor Vietnam

Chargement en cours
Legende: Pleiku andere locaties

Verander eenheden