Wanneer is de beste reistijd om naar Magaluf te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Magaluf te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Magaluf zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
 • De meest regenachtige maanden zijn September en November
 • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September en Oktober


Het weer in Magaluf gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Magaluf een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 52°F/59°F
2.1in
Februari 52°F/59°F
1.7in
Maart 54°F/61°F
1.6in
April 58°F/65°F
1.7in
Mei 65°F/72°F
0.9in
Juni 72°F/79°F
0.9in
Juli 77°F/85°F
0.3in
Augustus 77°F/86°F
0.8in
September 74°F/81°F
2.5in
Oktober 67°F/74°F
2.2in
November 61°F/67°F
2.9in
December 56°F/61°F
2in


Weer en klimaat in Magaluf

Magaluf kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Magaluf gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in januari tot 86°F in augustus). Het regent het hele jaar door 19.4in, met een minimum van 0.3in in juli en een maximum van 2.9in in november.
 • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is gewoon oké. Het is bijvoorbeeld 61°F als maximale temperatuur in maart en, in maart wordt 2 van de dagen regen verwacht.
 • Van april tot mei het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en het regent ongeveer 5% van de tijd in mei.
 • In juni het klimaat is perfect. Het is bijvoorbeeld 79°F als maximale temperatuur in juni en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Van juli tot augustus het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 95°F en, in augustus wordt 1 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen de maanden september en oktober het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 74°F als maximale temperatuur in oktober en het regent ongeveer 2.2in elke maand.
 • In november het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 67°F als maximale temperatuur in november en het regent ongeveer 15% van de tijd in november.
 • In december het klimaat is oké. De temperatuur stijgt naar 61°F en je kan ongeveer 2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Magaluf : Plage de MagalufGrafieken: temperatuur en regenval in Magaluf

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Magaluf: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Meest geschikte periode voor lage prijzen in Magaluf

Gemiddelde hotelprijs in Magaluf van maand tot maand

Over het algemeen is November de goedkoopste maand voor een hotelkamer in Magaluf. Dus is het nu een goed moment om geld te gaan besparen! Omgekeerd is Juli, statistisch gezien, de duurste maand van het jaar in de hotelbranche.

Boek een hotelkamer tegen de beste prijs

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Magaluf

Een auto huren in Magaluf kost gemiddeld € 16 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 8 afhankelijk van de maand. Zo kost in februari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 11, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 19.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Magaluf

Chargement en cours
Legende: Magaluf andere locaties


Verander eenheden