Wanneer is de beste reistijd om naar Palma de Mallorca te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Palma de Mallorca te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Palma de Mallorca zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli en Augustus
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari en Februari
 • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September en Oktober

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Palma de Mallorca een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/59°F
27%
1.7in
Februari 54°F/59°F
27%
1.7in
Maart 58°F/63°F
17%
1.2in
April 63°F/68°F
21%
1.5in
Mei 68°F/74°F
14%
0.9in
Juni 77°F/83°F
12%
0.7in
Juli 83°F/88°F
4%
0.2in
Augustus 83°F/88°F
9%
0.6in
September 77°F/83°F
26%
2in
Oktober 70°F/76°F
22%
1.7in
November 63°F/68°F
32%
2.4in
December 58°F/63°F
20%
1.7in

Weer en klimaat in Palma de Mallorca

 • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Het is bijvoorbeeld 63°F als maximale temperatuur in maart en, in maart wordt 5 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van april het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 68°F als maximale temperatuur in april en het regent ongeveer 1.5in elke maand.
 • Tussen mei en juli het klimaat is perfect. Het is bijvoorbeeld 88°F als maximale temperatuur in juli en, in juli wordt 1 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen de maanden augustus en september het klimaat is goed. De temperatuur stijgt naar 83°F en het regent ongeveer 2in elke maand.
 • In oktober het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 76°F als maximale temperatuur in oktober en het regent ongeveer 22% van de tijd in oktober.
 • In de maand van november het klimaat is heerlijk. Het is bijvoorbeeld 68°F als maximale temperatuur in november en, in november wordt 10 van de dagen regen verwacht.
 • In december het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. de thermometer stijgt tot en met 63°F°C en, in december wordt 6 van de dagen regen verwacht.

Palma de Mallorca :


Grafieken: temperatuur en regenval in Palma de Mallorca

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Palma de Mallorca: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid


Majorca: vlieg voordelig!


Vluchten worden geladen. Even wachten alstublieft.

Zoek een vlucht naar Majorca:


Kaart van Majorca

Palma de Mallorca verschijnt op de onderstaande kaart met een blauw pictogram. De andere steden of locaties op Majorca verschijnen op de kaart met een zwart pictogram. Klik op informatie over het klimaat.

Chargement en cours
Legende: Palma de Mallorca andere locaties

Aanbevolen:

Andere steden en plaatsen nabij Palma de Mallorca

Belangrijkste steden op Majorca

Bekijk de volledige lijst met steden

Verander eenheden