Wanneer is de beste reistijd om naar Sa Coma te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Sa Coma te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Sa Coma zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Sa Coma heeft droge perioden in Juli en Augustus
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September en Oktober


Het weer in Sa Coma gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Sa Coma een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/59°F
1.3in
Februari 54°F/58°F
1.1in
Maart 56°F/61°F
0.7in
April 59°F/63°F
0.8in
Mei 65°F/68°F
0.6in
Juni 72°F/76°F
0.4in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 77°F/83°F
0.4in
September 74°F/79°F
1.3in
Oktober 68°F/74°F
1.3in
November 63°F/67°F
1.7in
December 58°F/61°F
0.9in


Weer en klimaat in Sa Coma

Sa Coma kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Sa Coma gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 68°F (van 58°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 10.6in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 1.7in in november.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 56°F en het regent ongeveer 2% van de tijd in maart.
  • Van april tot mei het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 83°F en het regent ongeveer 2% van de tijd in mei.
  • Tussen de maanden juni en oktober het klimaat is perfect. De temperatuur stijgt naar 74°F en het regent ongeveer 1.3in elke maand.
  • In november het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 63°F en het regent ongeveer 10% van de tijd in november.
  • In december het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 67°F en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Sa Coma :Grafieken: temperatuur en regenval in Sa Coma

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Sa Coma: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Sa Coma

Chargement en cours
Legende: Sa Coma andere locaties

Verander eenheden