Wanneer is de beste reistijd om naar Can Picafort te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Can Picafort te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Can Picafort zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
 • De meest regenachtige maanden zijn Januari en November
 • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in Can Picafort gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Can Picafort een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/58°F
3.3in
Februari 52°F/58°F
2.6in
Maart 54°F/59°F
2.2in
April 59°F/65°F
2.5in
Mei 65°F/70°F
1.5in
Juni 72°F/77°F
1.1in
Juli 76°F/83°F
0.3in
Augustus 77°F/83°F
0.9in
September 74°F/79°F
2.9in
Oktober 68°F/74°F
2.6in
November 61°F/67°F
3.9in
December 58°F/61°F
2.4in


Weer en klimaat in Can Picafort

Can Picafort kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Can Picafort gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 58°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 25.8in, met een minimum van 0.3in in juli en een maximum van 3.9in in november.
 • Van januari tot maart het klimaat is gewoon oké. de thermometer stijgt tot en met 59°F°C en het regent ongeveer 2.2in elke maand.
 • Tussen april en mei het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en, in mei wordt 2 van de dagen regen verwacht.
 • Van juni tot augustus het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 83°F als maximale temperatuur in augustus en het regent ongeveer 0.9in elke maand.
 • Van september tot november het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 67°F als maximale temperatuur in november en, in november wordt 6 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van december het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Het is bijvoorbeeld 61°F als maximale temperatuur in december en het regent ongeveer 8% van de tijd in december.


Grafieken: temperatuur en regenval in Can Picafort

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Can Picafort: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Meest geschikte periode voor lage prijzen in Can Picafort

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Can Picafort

Een auto huren in Can Picafort kost gemiddeld € 15 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 8 afhankelijk van de maand. Zo kost in februari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 11, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 19.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Can Picafort

Chargement en cours
Legende: Can Picafort andere locaties


Verander eenheden