Wanneer is de beste reistijd om naar Cala Ratjada te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Cala Ratjada te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Cala Ratjada zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
 • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September en Oktober


Het weer in Cala Ratjada gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Cala Ratjada een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.5in
Februari 54°F/58°F
1.3in
Maart 56°F/59°F
0.9in
April 59°F/63°F
0.9in
Mei 65°F/68°F
0.7in
Juni 72°F/76°F
0.5in
Juli 77°F/79°F
0.2in
Augustus 77°F/81°F
0.4in
September 76°F/77°F
1.7in
Oktober 70°F/74°F
1.6in
November 63°F/67°F
2.1in
December 59°F/61°F
1.1in


Weer en klimaat in Cala Ratjada

Cala Ratjada kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Cala Ratjada gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 68°F (van 58°F in februari tot 81°F in augustus). Het regent het hele jaar door 12.9in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.1in in november.
 • Van januari tot maart het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. de thermometer stijgt tot en met 59°F°C en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Van april tot mei het klimaat is gunstig. in de ochtend is dit gemiddeld 65°F en het regent ongeveer 0.7in elke maand.
 • Van juni tot juli het klimaat is zeer goed. De temperatuur stijgt naar 79°F en, in juli wordt 0 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen augustus en september het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 77°F als maximale temperatuur in september en, in september wordt 3 van de dagen regen verwacht.
 • In oktober het klimaat is perfect. in de ochtend is dit gemiddeld 70°F en het regent ongeveer 8% van de tijd in oktober.
 • In november het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 65°F en, in november wordt 4 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van december het klimaat is gewoon oké. De recordtemperatuur deze maand is 67°F en het regent ongeveer 1.1in elke maand.

Cala Ratjada :Grafieken: temperatuur en regenval in Cala Ratjada

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Cala Ratjada: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Cala Ratjada

Chargement en cours
Legende: Cala Ratjada andere locaties

Verander eenheden