Wanneer is de beste reistijd om naar Artà te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Artà te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Artà zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart


Het weer in Artà gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Artà een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.5in
Februari 54°F/58°F
1.3in
Maart 56°F/59°F
0.9in
April 59°F/63°F
0.9in
Mei 65°F/68°F
0.7in
Juni 72°F/76°F
0.5in
Juli 77°F/79°F
0.2in
Augustus 77°F/81°F
0.4in
September 76°F/77°F
1.7in
Oktober 70°F/74°F
1.6in
November 63°F/67°F
2.1in
December 59°F/61°F
1.1in


Weer en klimaat in Artà

Artà kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Artà gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 68°F (van 58°F in februari tot 81°F in augustus). Het regent het hele jaar door 12.9in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.1in in november.
 • Van januari tot maart het klimaat is oké. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in maart en, in maart wordt 1 van de dagen regen verwacht.
 • Tussen de maanden april en mei het klimaat is goed. de thermometer stijgt tot en met 68°F°C en het regent ongeveer 0.7in elke maand.
 • Van juni tot juli het klimaat is zeer goed. in de ochtend is dit gemiddeld 77°F en het regent ongeveer 0.2in elke maand.
 • Tussen de maanden augustus en september het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 76°F en, in september wordt 3 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van oktober het klimaat is zeer goed. De temperatuur stijgt naar 74°F en, in oktober wordt 2 van de dagen regen verwacht.
 • In november het klimaat is gunstig. De temperatuur stijgt naar 67°F en het regent ongeveer 2.1in elke maand.
 • In de maand van december het klimaat is oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 59°F en, in december wordt 2 van de dagen regen verwacht.

Artà : ArtaGrafieken: temperatuur en regenval in Artà

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Artà: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Artà

Chargement en cours
Legende: Artà andere locaties


Verander eenheden