Wanneer is de beste reistijd om naar Son Serra de Marina te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Son Serra de Marina te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Son Serra de Marina zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in Son Serra de Marina gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Son Serra de Marina een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/58°F
1.9in
Februari 54°F/58°F
1.5in
Maart 56°F/59°F
1.3in
April 59°F/63°F
1.6in
Mei 65°F/68°F
1in
Juni 72°F/77°F
0.9in
Juli 77°F/83°F
0.2in
Augustus 77°F/83°F
0.7in
September 74°F/79°F
1.9in
Oktober 68°F/74°F
1.7in
November 61°F/67°F
2.2in
December 58°F/61°F
1.4in


Weer en klimaat in Son Serra de Marina

Son Serra de Marina kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Son Serra de Marina gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 68°F (van 58°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 16.2in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.2in in november.
  • Van janvier tot mars het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in mars en het regent ongeveer 1.3in elke maand.
  • Van avril tot mai het klimaat is heerlijk. De recordtemperatuur deze maand is 85°F en het regent ongeveer 1in elke maand.
  • Tussen juin en août het klimaat is zeer goed. de thermometer stijgt tot en met 83°F°C en het regent ongeveer 0.7in elke maand.
  • Tussen de maanden septembre en décembre het klimaat is heerlijk. De recordtemperatuur deze maand is 67°F en het regent ongeveer 6% van de tijd in décembre.


Grafieken: temperatuur en regenval in Son Serra de Marina

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Son Serra de Marina: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Son Serra de Marina

Chargement en cours
Legende: Son Serra de Marina andere locaties

Verander eenheden