Wanneer is de beste reistijd om naar Granadilla de Abona te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Granadilla de Abona te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • Het weer is het hele jaar goed in Granadilla de Abona
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus, September en Oktober
  • Granadilla de Abona heeft droge perioden in Januari, Maart, April, Mei, Juni, Juli en Augustus
  • De beste maanden om te zwemmen zijn Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November


Het weer in Granadilla de Abona gedurende het hele jaar

Om alle informatie over het klimaat en het weer in Granadilla de Abona voor een specifieke maand te krijgen, scroll naar beneden onder de tabel en kies een maand uit de tabbladen.

Maand
Januari 63°F/68°F
0.4in
Februari 63°F/68°F
0.5in
Maart 63°F/68°F
0.2in
April 65°F/70°F
0.3in
Mei 67°F/72°F
0.1in
Juni 68°F/76°F
0.1in
Juli 72°F/77°F
0.1in
Augustus 74°F/79°F
0.3in
September 74°F/79°F
0.5in
Oktober 72°F/77°F
0.7in
November 68°F/74°F
0.9in
December 67°F/70°F
0.8in

Weerdetail maand per maand in Granadilla de Abona
Weer en klimaat in Granadilla de Abona

Granadilla de Abona kent een gematigd mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Granadilla de Abona gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 74°F (van 68°F in februari tot 79°F in augustus). Het regent het hele jaar door 4.6in, met een minimum van 0.1in in juni en een maximum van 0.9in in november.
  • Tussen januari en maart het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 68°F en het regent ongeveer 1% van de tijd in maart.
  • Van april tot juni het klimaat is perfect. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 74°F en, in juni wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden juli en augustus het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 79°F als maximale temperatuur in augustus en, in augustus wordt 0 van de dagen regen verwacht.
  • Van september tot november het klimaat is perfect. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 72°F en het regent ongeveer 0.9in elke maand.
  • In december het klimaat is heerlijk. de thermometer stijgt tot en met 70°F°C en het regent ongeveer 3% van de tijd in december.


Grafieken: temperatuur en regenval in Granadilla de Abona

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Granadilla de Abona: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidMeest geschikte periode voor lage prijzen in Granadilla de Abona

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Granadilla de Abona

Een auto huren in Granadilla de Abona kost gemiddeld € 23 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 18 afhankelijk van de maand. Zo kost in mei de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 16, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In december daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 34.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Granadilla de Abona

Beste reistijd voor Tenerife

Chargement en cours
Legende: Granadilla de Abona andere locaties

Verander eenheden