Wanneer is de beste reistijd om naar Parque Nacional Barra Honda te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Parque Nacional Barra Honda te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Parque Nacional Barra Honda zijn Januari, Februari, Maart, April en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April en Mei
 • Oktober is de meest regenachtige maand


Het weer in Parque Nacional Barra Honda gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Parque Nacional Barra Honda een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 70°F/88°F
0.6in
Februari 72°F/92°F
0.6in
Maart 74°F/94°F
0.6in
April 76°F/95°F
5.9in
Mei 77°F/90°F
21.7in
Juni 76°F/86°F
23.9in
Juli 74°F/86°F
19.5in
Augustus 74°F/86°F
21.8in
September 74°F/86°F
24.7in
Oktober 74°F/85°F
31.3in
November 72°F/85°F
15.8in
December 70°F/86°F
3.2in


Weer en klimaat in Parque Nacional Barra Honda

Parque Nacional Barra Honda kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Parque Nacional Barra Honda gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 88°F (van 85°F in oktober tot 95°F in april). Het regent het hele jaar door 169.4in, met een minimum van 0.6in in februari en een maximum van 31.3in in oktober.
 • Van janvier tot février het klimaat is perfect. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 83°F en het regent ongeveer 0.6in elke maand.
 • Tussen mars en avril het klimaat is goed. de thermometer stijgt tot en met 95°F°C en, in avril wordt 8 van de dagen regen verwacht.
 • In de maand van mai het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 83°F en je kan ongeveer 21.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • In de maand van juin het klimaat is niet goed. Het is bijvoorbeeld 86°F als maximale temperatuur in juin en het regent ongeveer 23.9in elke maand.
 • Van juillet tot août het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De temperatuur stijgt naar 86°F en je kan ongeveer 21.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Van septembre tot octobre het klimaat is erg slecht. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 77°F en het regent ongeveer 31.3in elke maand.
 • In novembre het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 77°F en, in novembre wordt 19 van de dagen regen verwacht.
 • In décembre het klimaat is gunstig. Het is bijvoorbeeld 86°F als maximale temperatuur in décembre en het regent ongeveer 19% van de tijd in décembre.Grafieken: temperatuur en regenval in Parque Nacional Barra Honda

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Parque Nacional Barra Honda: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Parque Nacional Barra Honda

Chargement en cours
Legende: Parque Nacional Barra Honda andere locaties

Verander eenheden