Wanneer is de beste reistijd om naar Playa Flamingo (Guanacaste) te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Playa Flamingo (Guanacaste) te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Playa Flamingo (Guanacaste) zijn Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juli, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni en Augustus
  • Playa Flamingo (Guanacaste) heeft droge perioden in Januari, Februari en Maart
  • Oktober is de meest regenachtige maand
  • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in Playa Flamingo (Guanacaste) gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Playa Flamingo (Guanacaste) een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 76°F/88°F
0.1in
Februari 76°F/90°F
0.1in
Maart 76°F/92°F
0.1in
April 79°F/94°F
1.3in
Mei 79°F/90°F
7.1in
Juni 79°F/88°F
8.4in
Juli 77°F/86°F
7.3in
Augustus 77°F/86°F
8.5in
September 77°F/86°F
10.7in
Oktober 77°F/85°F
14.1in
November 76°F/85°F
5.5in
December 76°F/86°F
0.7in


Weer en klimaat in Playa Flamingo (Guanacaste)

Playa Flamingo (Guanacaste) kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Playa Flamingo (Guanacaste) gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 88°F (van 85°F in oktober tot 94°F in april). Het regent het hele jaar door 63.7in, met een minimum van 0.1in in januari en een maximum van 14.1in in oktober.
  • Tussen de maanden janvier en février het klimaat is perfect. De recordtemperatuur deze maand is 95°F en je kan ongeveer 0.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van mars tot avril het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 86°F en het regent ongeveer 6% van de tijd in avril.
  • Tussen mai en octobre het klimaat is gewoon oké. De temperatuur stijgt naar 85°F en je kan ongeveer 14.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In novembre het klimaat is goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 85°F en je kan ongeveer 5.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In décembre het klimaat is zeer goed. de thermometer stijgt tot en met 86°F°C en je kan ongeveer 0.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Grafieken: temperatuur en regenval in Playa Flamingo (Guanacaste)

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Playa Flamingo (Guanacaste): de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Playa Flamingo (Guanacaste)

Chargement en cours
Legende: Playa Flamingo (Guanacaste) andere locaties

Verander eenheden