Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Jordi de ses Salines te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Jordi de ses Salines te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Sant Jordi de ses Salines zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn September, Oktober en November


Het weer in Sant Jordi de ses Salines gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Sant Jordi de ses Salines een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 58°F/59°F
2.5in
Februari 56°F/59°F
1.8in
Maart 58°F/61°F
2in
April 61°F/63°F
2.1in
Mei 67°F/68°F
1.2in
Juni 72°F/76°F
0.8in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
1.1in
September 76°F/79°F
2.9in
Oktober 72°F/74°F
3.4in
November 65°F/67°F
3.6in
December 59°F/63°F
2.3in


Weer en klimaat in Sant Jordi de ses Salines

Sant Jordi de ses Salines kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Sant Jordi de ses Salines gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 23.7in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 3.6in in november.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. De recordtemperatuur deze maand is 70°F en het regent ongeveer 2in elke maand.
  • Tussen de maanden april en mei het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 81°F en het regent ongeveer 5% van de tijd in mei.
  • In juni het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 76°F als maximale temperatuur in juni en het regent ongeveer 4% van de tijd in juni.
  • Tussen de maanden juli en december het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 68°F en het regent ongeveer 10% van de tijd in december.

Sant Jordi de ses Salines :Grafieken: temperatuur en regenval in Sant Jordi de ses Salines

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Sant Jordi de ses Salines: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Sant Jordi de ses Salines

Chargement en cours
Legende: Sant Jordi de ses Salines andere locaties


Verander eenheden