Wanneer is de beste reistijd om naar San Miguel de Balansat te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar San Miguel de Balansat te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in San Miguel de Balansat zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Oktober en November


Het weer in San Miguel de Balansat gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in San Miguel de Balansat een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.8in
Februari 56°F/59°F
1.6in
Maart 58°F/61°F
1.3in
April 61°F/63°F
1.5in
Mei 65°F/68°F
0.9in
Juni 72°F/76°F
0.7in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
0.9in
September 76°F/79°F
2.2in
Oktober 70°F/74°F
2.9in
November 63°F/67°F
2.7in
December 59°F/63°F
1.5in


Weer en klimaat in San Miguel de Balansat

San Miguel de Balansat kent een koud steppeklimaat (of semi-aride klimaat) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in San Miguel de Balansat gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 18in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.9in in oktober.
  • Van januari tot maart het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 61°F als maximale temperatuur in maart en het regent ongeveer 1.3in elke maand.
  • Tussen april en mei het klimaat is heerlijk. de thermometer stijgt tot en met 68°F°C en het regent ongeveer 4% van de tijd in mei.
  • In juni het klimaat is perfect. in de ochtend is dit gemiddeld 72°F en, in juni wordt 1 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden juli en december het klimaat is heerlijk. Het is bijvoorbeeld 63°F als maximale temperatuur in december en het regent ongeveer 6% van de tijd in december.

San Miguel de Balansat :



Grafieken: temperatuur en regenval in San Miguel de Balansat

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in San Miguel de Balansat: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Vochtigheid


Meest geschikte periode voor lage prijzen in San Miguel de Balansat

Gemiddelde hotelprijs in San Miguel de Balansat van maand tot maand

Over het algemeen is Oktober de goedkoopste maand voor een hotelkamer in San Miguel de Balansat. Dus is het nu een goed moment om geld te gaan besparen! Omgekeerd is Augustus, statistisch gezien, de duurste maand van het jaar in de hotelbranche.

Boek een hotelkamer tegen de beste prijs

Gemiddelde prijs voor een huurauto in San Miguel de Balansat

Een auto huren in San Miguel de Balansat kost gemiddeld € 15 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 7 afhankelijk van de maand. Zo kost in januari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 11, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 18.

Huur een auto tegen de beste prijs



Andere steden en plaatsen nabij San Miguel de Balansat

Chargement en cours
Legende: San Miguel de Balansat andere locaties

Verander eenheden