Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Josep de sa Talaia te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Josep de sa Talaia te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Sant Josep de sa Talaia zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Oktober en November


Het weer in Sant Josep de sa Talaia gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Sant Josep de sa Talaia een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.8in
Februari 56°F/59°F
1.6in
Maart 58°F/61°F
1.3in
April 61°F/63°F
1.5in
Mei 65°F/68°F
0.9in
Juni 72°F/76°F
0.7in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
0.9in
September 76°F/79°F
2.2in
Oktober 70°F/74°F
2.9in
November 63°F/67°F
2.7in
December 59°F/63°F
1.5in


Weer en klimaat in Sant Josep de sa Talaia

Sant Josep de sa Talaia kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Sant Josep de sa Talaia gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 18in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.9in in oktober.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is oké. De recordtemperatuur deze maand is 70°F en het regent ongeveer 7% van de tijd in maart.
  • Tussen de maanden april en mei het klimaat is gunstig. De recordtemperatuur deze maand is 81°F en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In de maand van juni het klimaat is zeer goed. De recordtemperatuur deze maand is 85°F en je kan ongeveer 0.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van juli tot december het klimaat is goed. De recordtemperatuur deze maand is 67°F en je kan ongeveer 1.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Sant Josep de sa Talaia : Sant Josep de Sa TalaiaGrafieken: temperatuur en regenval in Sant Josep de sa Talaia

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Sant Josep de sa Talaia: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Meest geschikte periode voor lage prijzen in Sant Josep de sa Talaia

Gemiddelde hotelprijs in Sant Josep de sa Talaia van maand tot maand

Over het algemeen is November de goedkoopste maand voor een hotelkamer in Sant Josep de sa Talaia. Dus is het nu een goed moment om geld te gaan besparen! Omgekeerd is Juli, statistisch gezien, de duurste maand van het jaar in de hotelbranche.

Boek een hotelkamer tegen de beste prijs

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Sant Josep de sa Talaia

Een auto huren in Sant Josep de sa Talaia kost gemiddeld € 15 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 7 afhankelijk van de maand. Zo kost in januari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 11, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In april daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 18.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Sant Josep de sa Talaia

Chargement en cours
Legende: Sant Josep de sa Talaia andere locaties


Verander eenheden