Wanneer is de beste reistijd om naar Santa Eulària des Riu te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Santa Eulària des Riu te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Santa Eulària des Riu zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
 • Juli is de droogste maand
 • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
 • De meest regenachtige maanden zijn September, Oktober en November
 • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in Santa Eulària des Riu gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Santa Eulària des Riu een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 58°F/59°F
2.5in
Februari 56°F/59°F
1.8in
Maart 58°F/61°F
2in
April 61°F/63°F
2.1in
Mei 67°F/68°F
1.2in
Juni 72°F/76°F
0.8in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
1.1in
September 76°F/79°F
2.9in
Oktober 72°F/74°F
3.4in
November 65°F/67°F
3.6in
December 59°F/63°F
2.3in


Weer en klimaat in Santa Eulària des Riu

Santa Eulària des Riu kent een koud steppeklimaat (of semi-aride klimaat) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Santa Eulària des Riu gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 23.7in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 3.6in in november.
 • Van januari tot maart het klimaat is oké. de thermometer stijgt tot en met 61°F°C en het regent ongeveer 9% van de tijd in maart.
 • Van april tot mei het klimaat is gunstig. de thermometer stijgt tot en met 68°F°C en het regent ongeveer 1.2in elke maand.
 • In de maand van juni het klimaat is perfect. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 74°F en je kan ongeveer 0.8in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
 • Tussen de maanden juli en december het klimaat is goed. de thermometer stijgt tot en met 63°F°C en het regent ongeveer 2.3in elke maand.

Santa Eulària des Riu :Grafieken: temperatuur en regenval in Santa Eulària des Riu

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Santa Eulària des Riu: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid


Drukte en het toerististenseizoen in Santa Eulària des Riu

Ontdek met onze gegevens en grafieken wanneer het hoogseizoen is voor toeristen in Santa Eulària des Riu (en dus de periode waarin de toeristendrukte het grootst is) en wanneer het laagseizoen is.

Toeristenseizoen in Santa Eulària des Riu

 • Hoogseizoen in Santa Eulària des Riu
  Het aantal toeristen in Santa Eulària des Riu is hoog in: Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December.

Grafiek: aanwezigheidsindex van Santa Eulària des Riu van maand tot maand


Meest geschikte periode voor lage prijzen in Santa Eulària des Riu

Gemiddelde hotelprijs in Santa Eulària des Riu van maand tot maand

Over het algemeen is Oktober de goedkoopste maand voor een hotelkamer in Santa Eulària des Riu. Dus is het nu een goed moment om geld te gaan besparen! Omgekeerd is November, statistisch gezien, de duurste maand van het jaar in de hotelbranche.

Boek een hotelkamer tegen de beste prijs

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Santa Eulària des Riu

Een auto huren in Santa Eulària des Riu kost gemiddeld € 15 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 9 afhankelijk van de maand. Zo kost in februari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 9, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 18.

Huur een auto tegen de beste prijsAndere steden en plaatsen nabij Santa Eulària des Riu

Chargement en cours
Legende: Santa Eulària des Riu andere locaties

Verander eenheden