Wanneer is de beste reistijd om naar S'Albufera De Mallorca Natural Park te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar S'Albufera De Mallorca Natural Park te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in S'Albufera De Mallorca Natural Park zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari en November
  • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in S'Albufera De Mallorca Natural Park gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in S'Albufera De Mallorca Natural Park een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/58°F
3.3in
Februari 52°F/58°F
2.6in
Maart 54°F/59°F
2.2in
April 59°F/65°F
2.5in
Mei 65°F/70°F
1.5in
Juni 72°F/77°F
1.1in
Juli 76°F/83°F
0.3in
Augustus 77°F/83°F
0.9in
September 74°F/79°F
2.9in
Oktober 68°F/74°F
2.6in
November 61°F/67°F
3.9in
December 58°F/61°F
2.4in


Weer en klimaat in S'Albufera De Mallorca Natural Park

S'Albufera De Mallorca Natural Park kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in S'Albufera De Mallorca Natural Park gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 58°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 25.8in, met een minimum van 0.3in in juli en een maximum van 3.9in in november.
  • Tussen de maanden janvier en mars het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in mars en, in mars wordt 4 van de dagen regen verwacht.
  • In avril het klimaat is gunstig. De temperatuur stijgt naar 65°F en je kan ongeveer 2.5in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van mai tot août het klimaat is zeer goed. De temperatuur stijgt naar 83°F en het regent ongeveer 4% van de tijd in août.
  • Tussen septembre en décembre het klimaat is heerlijk. de thermometer stijgt tot en met 61°F°C en, in décembre wordt 3 van de dagen regen verwacht.


Grafieken: temperatuur en regenval in S'Albufera De Mallorca Natural Park

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in S'Albufera De Mallorca Natural Park: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij S'Albufera De Mallorca Natural Park

Chargement en cours
Legende: S'Albufera De Mallorca Natural Park andere locaties

Verander eenheden