Wanneer is de beste reistijd om naar Pollença te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Pollença te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Pollença zijn April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Januari, September en November


Het weer in Pollença gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Pollença een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 54°F/58°F
3.2in
Februari 52°F/58°F
2.2in
Maart 54°F/59°F
2in
April 59°F/63°F
2.2in
Mei 65°F/68°F
1.3in
Juni 72°F/77°F
1.1in
Juli 77°F/83°F
0.3in
Augustus 77°F/83°F
1in
September 74°F/79°F
3.2in
Oktober 68°F/74°F
2.8in
November 61°F/65°F
3.7in
December 58°F/61°F
2.4in


Weer en klimaat in Pollença

Pollença kent een warm mediterraan klimaat volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Pollença gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 68°F (van 58°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 25.3in, met een minimum van 0.3in in juli en een maximum van 3.7in in november.
  • Van januari tot maart het klimaat is oké. Het is bijvoorbeeld 59°F als maximale temperatuur in maart en, in maart wordt 3 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen april en mei het klimaat is heerlijk. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 68°F en het regent ongeveer 5% van de tijd in mei.
  • Tussen juni en augustus het klimaat is zeer goed. Tijdens de lunch is dit gemiddeld 83°F en het regent ongeveer 1in elke maand.
  • Van september tot november het klimaat is gunstig. De temperatuur stijgt naar 65°F en het regent ongeveer 18% van de tijd in november.
  • In december het klimaat is oké. De recordtemperatuur deze maand is 67°F en, in december wordt 3 van de dagen regen verwacht.

Pollença :Grafieken: temperatuur en regenval in Pollença

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Pollença: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Vochtigheid

Meest geschikte periode voor lage prijzen in Pollença

Gemiddelde hotelprijs in Pollença van maand tot maand

Over het algemeen is Oktober de goedkoopste maand voor een hotelkamer in Pollença. Dus is het nu een goed moment om geld te gaan besparen! Omgekeerd is Augustus, statistisch gezien, de duurste maand van het jaar in de hotelbranche.

Boek een hotelkamer tegen de beste prijs

Gemiddelde prijs voor een huurauto in Pollença

Een auto huren in Pollença kost gemiddeld € 15 per dag. Deze prijs varieert ongeveer € 8 afhankelijk van de maand. Zo kost in februari de huur van een auto voor 24 uur gemiddeld € 11, dit is dus de beste periode om geld te besparen! In juli daarentegen bedraagt de gemiddelde prijs € 19.

Huur een auto tegen de beste prijs


Andere steden en plaatsen nabij Pollença

Chargement en cours
Legende: Pollença andere locaties


Verander eenheden