Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Carles de Peralta te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Sant Carles de Peralta te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Sant Carles de Peralta zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn September, Oktober en November


Het weer in Sant Carles de Peralta gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Sant Carles de Peralta een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 58°F/59°F
2.5in
Februari 56°F/59°F
1.8in
Maart 58°F/61°F
2in
April 61°F/63°F
2.1in
Mei 67°F/68°F
1.2in
Juni 72°F/76°F
0.8in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
1.1in
September 76°F/79°F
2.9in
Oktober 72°F/74°F
3.4in
November 65°F/67°F
3.6in
December 59°F/63°F
2.3in


Weer en klimaat in Sant Carles de Peralta

Sant Carles de Peralta kent een koud steppeklimaat (of semi-aride klimaat) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Sant Carles de Peralta gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 23.7in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 3.6in in november.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is gewoon oké. De temperatuur stijgt naar 61°F en, in maart wordt 3 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen april en mei het klimaat is heerlijk. in de ochtend is dit gemiddeld 67°F en je kan ongeveer 1.2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In de maand van juni het klimaat is perfect. in de ochtend is dit gemiddeld 72°F en, in juni wordt 1 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden juli en december het klimaat is heerlijk. Het is bijvoorbeeld 63°F als maximale temperatuur in december en je kan ongeveer 2.3in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.

Sant Carles de Peralta :Grafieken: temperatuur en regenval in Sant Carles de Peralta

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Sant Carles de Peralta: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Sant Carles de Peralta

Chargement en cours
Legende: Sant Carles de Peralta andere locaties

Verander eenheden