Wanneer is de beste reistijd om naar Cala de S’Aigua Blanca te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Cala de S’Aigua Blanca te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Cala de S’Aigua Blanca zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Oktober en November
  • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in Cala de S’Aigua Blanca gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Cala de S’Aigua Blanca een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.8in
Februari 56°F/59°F
1.6in
Maart 58°F/61°F
1.3in
April 61°F/63°F
1.5in
Mei 65°F/68°F
0.9in
Juni 72°F/76°F
0.7in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
0.9in
September 76°F/79°F
2.2in
Oktober 70°F/74°F
2.9in
November 63°F/67°F
2.7in
December 59°F/63°F
1.5in


Weer en klimaat in Cala de S’Aigua Blanca

Cala de S’Aigua Blanca kent een koud steppeklimaat (of semi-aride klimaat) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Cala de S’Aigua Blanca gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 18in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.9in in oktober.
  • Tussen janvier en février het klimaat is gewoon oké. de thermometer stijgt tot en met 59°F°C en het regent ongeveer 1.6in elke maand.
  • Van mars tot mai het klimaat is goed. in de ochtend is dit gemiddeld 67°F en het regent ongeveer 4% van de tijd in mai.
  • Van juin tot août het klimaat is perfect. De recordtemperatuur deze maand is 92°F en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen de maanden septembre en décembre het klimaat is goed. Het is bijvoorbeeld 63°F als maximale temperatuur in décembre en het regent ongeveer 6% van de tijd in décembre.


Grafieken: temperatuur en regenval in Cala de S’Aigua Blanca

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Cala de S’Aigua Blanca: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

Vochtigheid

Andere steden en plaatsen nabij Cala de S’Aigua Blanca

Chargement en cours
Legende: Cala de S’Aigua Blanca andere locaties


Verander eenheden