Wanneer is de beste reistijd om naar Cala de Sant Vicent te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Cala de Sant Vicent te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Cala de Sant Vicent zijn Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Juli, Augustus en September
  • Juli is de droogste maand
  • De koudste maanden zijn Januari, Februari en Maart
  • De meest regenachtige maanden zijn Oktober en November
  • Augustus is de beste maand om te zwemmen


Het weer in Cala de Sant Vicent gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Cala de Sant Vicent een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 56°F/59°F
1.8in
Februari 56°F/59°F
1.6in
Maart 58°F/61°F
1.3in
April 61°F/63°F
1.5in
Mei 65°F/68°F
0.9in
Juni 72°F/76°F
0.7in
Juli 77°F/81°F
0.2in
Augustus 79°F/83°F
0.9in
September 76°F/79°F
2.2in
Oktober 70°F/74°F
2.9in
November 63°F/67°F
2.7in
December 59°F/63°F
1.5in


Weer en klimaat in Cala de Sant Vicent

Cala de Sant Vicent kent een koud steppeklimaat (of semi-aride klimaat) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Cala de Sant Vicent gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 70°F (van 59°F in februari tot 83°F in augustus). Het regent het hele jaar door 18in, met een minimum van 0.2in in juli en een maximum van 2.9in in oktober.
  • Tussen de maanden januari en maart het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 59°F en, in maart wordt 2 van de dagen regen verwacht.
  • Tussen de maanden april en mei het klimaat is goed. de thermometer stijgt tot en met 68°F°C en je kan ongeveer 0.9in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • In juni het klimaat is zeer goed. de thermometer stijgt tot en met 76°F°C en je kan ongeveer 0.7in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen juli en december het klimaat is goed. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 61°F en, in december wordt 2 van de dagen regen verwacht.

Cala de Sant Vicent :Grafieken: temperatuur en regenval in Cala de Sant Vicent

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Cala de Sant Vicent: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Cala de Sant Vicent

Chargement en cours
Legende: Cala de Sant Vicent andere locaties

Verander eenheden