Wanneer is de beste reistijd om naar Playa Arenillas te gaan?

Wanneer is de beste reistijd om naar Playa Arenillas te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

  • De beste maanden voor goed weer in Playa Arenillas zijn Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juli, November en December
  • Gemiddeld zijn de warmste maanden Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni en Augustus
  • Playa Arenillas heeft droge perioden in Januari, Februari en Maart
  • Oktober is de meest regenachtige maand
  • De zeetemperatuur is geschikt om het hele jaar door te zwemmen


Het weer in Playa Arenillas gedurende het hele jaar

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Playa Arenillas een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Januari 76°F/88°F
0.1in
Februari 76°F/90°F
0.1in
Maart 76°F/92°F
0.1in
April 79°F/94°F
1.3in
Mei 79°F/90°F
7.1in
Juni 79°F/88°F
8.4in
Juli 77°F/86°F
7.3in
Augustus 77°F/86°F
8.5in
September 77°F/86°F
10.7in
Oktober 77°F/85°F
14.1in
November 76°F/85°F
5.5in
December 76°F/86°F
0.7in


Weer en klimaat in Playa Arenillas

Playa Arenillas kent een tropisch savanneklimaat (met droge winters) volgens de klimaatclassificatie van Köppen-Geiger. De maximumtemperatuur in Playa Arenillas gedurende het gehele jaar bedraagt gemiddeld 88°F (van 85°F in oktober tot 94°F in april). Het regent het hele jaar door 63.7in, met een minimum van 0.1in in januari en een maximum van 14.1in in oktober.
  • Tussen de maanden janvier en février het klimaat is zeer goed. in de ochtend is dit gemiddeld 76°F en je kan ongeveer 0.1in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Van mars tot avril het klimaat is heerlijk. De recordtemperatuur deze maand is 97°F en je kan ongeveer 1.3in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.
  • Tussen de maanden mai en octobre het klimaat is redelijk, maar nog steeds goed. de thermometer stijgt tot en met 85°F°C en het regent ongeveer 14.1in elke maand.
  • In de maand van novembre het klimaat is heerlijk. in de ochtend is dit gemiddeld 76°F en, in novembre wordt 8 van de dagen regen verwacht.
  • In de maand van décembre het klimaat is zeer goed. Het is bijvoorbeeld 86°F als maximale temperatuur in décembre en, in décembre wordt 1 van de dagen regen verwacht.Grafieken: temperatuur en regenval in Playa Arenillas

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Playa Arenillas: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

Buitentemperatuur

Neerslag

Dagelijkse zonneschijnuren

Zeetemperatuur

VochtigheidAndere steden en plaatsen nabij Playa Arenillas

Chargement en cours
Legende: Playa Arenillas andere locaties

Verander eenheden